Πισσούρι

Η παραλία του Πισσουρίου βρίσκεται στο νότιο άκρο του παλιού χωριού. Ξεχωρίζει για τη ψιλή χρυσή της άμμο, τα πολύχρωμα βότσαλα, τα μέτρια κύματα της και τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της. Προστατευμένη από το ακρωτήρι «Άσπρο» και τους θεαματικούς λευκούς του λόφους, έναν από κάθε πλευρά, η παραλία του Πισσουρίου προσφέρει μοναδική ηρεμία και γαλήνη. Η ασύγκριτη ομορφιά της, σε συνδυασμό με το φως και τη λευκότητα των δύο λόφων, προσφέρει ένα θεαματικό μέρος αναψυχής για όλους του επισκέπτες της. Είναι η ιδανική παραλία (μήκος 1.500 μέτρα και πλάτος 90 μέτρα) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους λουόμενους. Οι λάτρεις των σπορ μπορούν να κάνουν θαλάσσιο σκι, ιστιοσανίδα, ιστιοπλοία και paraglide. Οι λουόμενοι μπορούν να βάλουν τις δικές τους ομπρέλες και να περάσουν μια ευχάριστη μέρα.

Η παραλία του Πισσουρίου είναι περήφανη που παρέχει δωρεάν τις παραλιακές της εγκαταστάσεις. Δύο αποδυτήρια, τουαλέτες και ντους προσφέρονται για κοινή χρήση. Επιπλέον ένας μεγάλος αριθμός από καλά εκπαιδευμένους ναυαγοσώστες περιπολούν την περιοχή, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο. Όλες αυτές οι παροχές βοηθάνε τους επισκέπτες να απολαύσουν την ημέρα τους κάνοντας το Πισσούρι ένα άνετο, ασφαλές και με σωστή υποδομή για τους λουόμενους μέρος. Ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται κοντά στην παραλία προσφέρει πρόσβαση στη θάλασσα χωρίς κόπο.

Προς την παραλία υπάρχουν πέντε περάσματα, για όσους είναι με τα πόδια, δύο από τα οποία είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να μπορούν να τα διασχίσουν και άτομα με κινητικά προβλήματα. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, πιτσαρίες αλλά και διάφορα καταστήματα που μπορείτε εύκολα να επισκεφτείτε.